Kompanija

KO SMO MI?

Kompanija Spajić® specijalizovana je za proizvodnju čeličnih vlakana i abraziva od žice, kao i mašina za njihovu proizvodnju. Od kada je osnovana 2002. godine, distribuira širom sveta. Visoke rezultate koje je postigla u proteklih sedamnaest godina svrstali su kompaniju Spajić® među vodeće proizvođače čeličnih vlakana i abraziva na svetskom tržištu. Danas je kompanija Spajić® jedinstvena na teritoriji Srbije, svojim proizvodima i uslugama zadovoljava najviše međunarodne standarde. Nastavljamo da poboljšavamo kvalitet naših proizvoda i usluga, i time opravdamo poverenje kupaca. Težimo stalnom razvoju tehnologije, usavršavanju kadrova, kao i očuvanju životne sredine.

ČIME SE BAVIMO?

Glavna aktivnost kompanije Spajić® je proizvodnja čeličnih vlakana, čelične sačme i mašina za njihovu proizvodnju. Jednom rečju, mi smo kompanija sa vizijom koju želimo da podelimo sa vama, a odlikuje nas ekspeditivnost u procesu proizvodnje, isporuke i korektan odnos prema našim klijentima.

NAŠA ISTORIJA

Spajić® kompanija je osnovna 25. 11. 2002. godine od strane g. Zorana Spajića kao rezultat ideja i tridesetogodišnjeg iskustva članova njegove porodice u proizvodnji čeličnih vlakana, čeličnih abraziva i mašina za njihovu prozvodnju. Iste godine, otpočeo je razvoj i proizvodnja mašina za čelična vlakna primenjujući novi koncept za povećanje produktivnosti i smanjenja troškova proizvodnje, kao i povećanje kvaliteta proizvoda i zaštite ljudi i životne sredine. Naša kompanija je patentirala svoje proizvode i proširila sferu svoga poslovanja na proizvodnju mašina za izradu abraziva od sečene žice.

KVALITET USLUGE

Sistem kvaliteta naše kompanije je u skladu sa ISO 9001-2015 standardom a čelična vlakna akreditovana od strane Slovačkog akreditivnog tela TSUS, po EN 14889-1 standardu. Kompanija Spajić® vrši testiranja proizvoda za svaku isporuku u svojoj laboratoriji. Svi klijenti dobijaju izveštaje testiranja od strane tehničke službe čime ih dodatno informišemo i dajemo potvrdu kvaliteta isporučenog proizvoda.