• +381 19 3542 630
  • info@spajic.com

CEA MAI BUNĂ SOLUȚIE PENTRU INDUSTRIA AUTO ȘI Aeronave

De ce sa alegeti Alicele Noastre?

  •  În oferta noastră avem toate tipurile de alice din sârmă tăiată, din diferite fire, variind de la diametre diferite făcute pentru a satisface nevoile tuturor clienților noștri.
  •  Alicele Noastre au posibilitatea de reutilizare cu o durată de viață de cca. min 4000 de cicluri, indiferent de dimensiunea și duritatea granulelor.
  •  Alicele tăiațe din sârmă au un nivel ridicat de consistență în ceea ce privește forma și duritatea, care influențează în mod direct creșterea calității tratamentului de suprafață al materialelor tratate.
  •  Luând în considerare numărul mare de posibile reutilizări, alicele taiate din sârmă durează mai mult, economisind astfel comanda și cumpărând o altă cantitate de alte alice poate fi evidentă.
  •   Faptul că particulele alicelor tăiate din sârmă nu se rup, duc la durabilitatea mai lungă a amestecului operațional utilizat pentru tratare.

Forme de granulatie

Alicele (Cilindrice)

Au totuși colțurile ascuțite din operația de tăiere. Alicele Cilindrice sunt o curățare eficientă, dar nu este adecvată pentru aplicații de împrăștiere prin sablare, deoarece marginile ascuțite sunt potențial dăunătoare pentru obiectul sablat.

Alicele Conditionate (CCW)

Au îndepărtate marginile ascuțite într-un proces numit "condiționare". Alicele conditionate sunt folosite în sablare și multe aplicații de periere automată și militară).

Alice Conditionate Dublu (DCCW)

Au fost Dublu conditionate pentru a obtine ca rezultat o forma mai sferica.

Alice Conditionate Sferice (SCCW)

Au fost aduse la forma rotunjita pentru a realiza in urma procesului de sablare un rezultat cu un aspect extraordinar de neted.

Avantajele Alicelor

 Contaminarea la suprafață este mai scazuta

Alicele nu au acoperire cu oxid de fier sau nu lasă urme de oxid de fier - părțile sunt mai curate și mai luminoase. Toate mediile lasă un reziduu pe suprafața piesei fiind sablat. Mijloacele care se rup repede pot lăsa particule mici rupte încastrate în suprafața piesei. Alte medii lasă o parte foarte subțire pe suprafața piesei. Alicele nu se defectează la fel de repede ca și alte produse și nu au tendința de a se rupe în particulele minuscule decât se pot introduce în suprafața piesei. Prin urmare, procesul cu Alice lasă urme mai puține (până la 10 - 20 de ori mai puține) reziduuri de pe suprafața piesei.

 Cea mai mare durabilitate

Datorită structurii sale interne (crăpături, porozitate și contracție), durabilitatea alicelor este mult mai bună decât oțelul turnat. Microstructura Alicelor este o combinație de duritate și durabilitate. Microstructura de aplicare este bainita (care se deformează rapid) sau martensite (care a dus la fracturarea lor). Durata minimă de funcționare (durabilitatea) proceselor de tăiere cu fir Spajic este de 4200 de cicluri, indiferent de dimensiunea particulelor și de duritatea acestora. Pe lângă durabilitatea suportului media, modul de rupere este foarte important, în special în cazul aplicațiilor de împrăștiere a focului. Turnul de oțel turnat se deteriorează prin formarea de particule rupte (fracturate). Modul de deteriorare a suportului de tăiere al tăieturilor de tip Wire Shot este uzat. Tăierea particulelor de sârmă tind să se desprindă în bucăți cu diametru mai mic decât să se rupă în particule rupte de margini ascuțite.

 Cea mai mare consistență

Cut Media Wire Shot are cea mai mare consistență de la particule la particule în dimensiune, formă, duritate și densitate. Alicele oferă timp redus pentru Shot Blasting / Peening. Cast Steel Shot consum mai mare în sablare / Peening crește timpul ciclului de lucru. Consumul de alice scade, adică cu 33% până la 67% mai puțin pentru distribuție (de la caz la caz). Timpul de procesare redus și consumul de materiale reduc costurile de operare și de costuri pentru același job.

 Luminozitatea suprafeței

Suprafețele tratate cu Alice de sârmă taiate sunt mai curate și mai strălucitoare decât cele tratate cu alice din oțel turnat. Firele de sârmă tăiate adaugă aspectul "lucios" la piesele tratate. Cele turnate nu ofera calitate si siguranta.

 Microstructura Alicelor

Microstructura Alicelor este o combinație de duritate și durabilitate. Microstructura de aplicare este bainita (care se deformează rapid) sau martensite (care a dus la fracturarea lor). Durata minimă de funcționare (durabilitatea) proceselor de tăiere cu fir Spajic este de 4200 de cicluri, indiferent de dimensiunea particulelor și de duritatea acestora. Pe lângă durabilitatea suportului media, modul de rupere este foarte important, în special în cazul aplicațiilor de împrăștiere a focului. Turnul de oțel turnat se deteriorează prin formarea de particule rupte (fracturate). Modul de deteriorare a suportului de tăiere al tăieturilor de tip Wire Shot este uzat. Tăierea particulelor de sârmă tind să se desprindă în bucăți cu diametru mai mic decât să se rupă în particule rupte de margini ascuțite.

 Rezistența cea mai mare la fractură

Alicele au tendința de a se desprinde și de a se diminua mai degrabă decât de a se fractura în particule rupte cu muchii ascuțite, ceea ce poate cauza deteriorarea suprafeței.

 Scaderea prafului

Produsul este mai durabil și rezistent la fractură, rezultând o rată de generare a prafului mai mică (aproape nici una). Turnurile de oțel turnate au o rată mare de generare a prafului.

 Îmbunătățeste durata de viață a pieselor

Elementele prezintă o durată de viață mai înaltă și mai consistentă decât cele obținute cu o dimensiune echivalentă și cu o duritate echivalentă a oțelului turnat.

 Economii ale costurilor

Durata mai lungă de viață a aplicației cu Alice Spajic are ca rezultat economii de bune, îndepărtarea prafului și întreținerea echipamentului. Muchiile rotunjite provoacă mai puține daune tuturor zonelor afectate ale mașinii de sablare.

 Variații de mărime

Alicele sunt făcute din același fir și sunt identice, fără vreo variație a dimensiunilor. Sunt produse de dimensiuni mixte, prin urmare, produsul este un amestec de diferite dimensiuni. Rezistența cea mai mare la fractură. Alicele au tendința de a se desprinde și de a se diminua mai degrabă decât de a se fractura în particule rupte cu muchii ascuțite, ceea ce poate cauza deteriorarea suprafeței.

Fibrele de oțel Spajic®

Fibrele de oțel Spajic® reprezintă materialul de armare care, în combinație cu betonul, oferă numeroase avantaje față de armarea tradițională a betonului. Fibrele de oțel Spajic® sunt fabricate din sârmă din diferite materiale, care este proiectată pentru a preveni fisurarea betonului, crește flexibilitatea armăturii, rezistența la forfecare a betonului și crește rezistența betonului la formarea fisurilor de suprafață. Fibrele din oțel sunt denumite uneori fibre structurale și sunt destinate să suporte o sarcină și, prin urmare, sunt folosite ca înlocuitori pentru armarea convențională în unele aplicații nestructurale. Ele au, de asemenea, funcția de a reduce și / sau elimina crăparea betonului în stadiile timpurii și ulterioare.