• +381 19 3542 630
  • info@spajic.com

SPAJIĆ® Linija za proizvodnju sačme od sečene žice

Izaberite najbolje, uradite najbolje

Naše mašine za proizvodnju čeličnih vlakana, mašine za proizvodnju abraziva, sistemi za otprašivanje proizvodnje, kao i mašine za doziranje (uduvavanje) vlakana, koje se odlikuju visokom produktivnošću i niskim troškovima proizvodnje, pozicioniraju firmu Spajić® kao jednog od lidera u ovoj industriji na svetskom tržištu.

Sačma od žice - Linija proizvodnje

Kompanija Spajić®, za Vaše potrebe za čeličnim abrazivima, pored abraziva, može ponuditi i kompletne linije za njihovu proizvodnju. Sa jako dobro usklađenom produktivnošću mašine i troškova proizvodnje, a pored ekonomičnosti, visokog kvaliteta i produktivnosti, mašine za abrazive kompanije Spajić® omogućavaju pouzdanu, brzu i kvalitetnu proizvodnju čeličnih abraziva metodom sečenja žice, uz mogućnost izrade od različitih materijala.

Pored ovog, na ovim istim mašinama, možete seći materijale od čelične žice i raznih nemetala, u zavisnosti od kog materijala i u koju svrhu su vam potrebni abrazivi. Mašine takođe koriste različita pakovanja sirovina kao što su: mali, veliki, drveni, metalni kalemovi, koturovi žice i sl.

U zavisnosti od Vaših potreba i tipa abraziva koje želite proizvesti, u našem asortimanu možete naći sledeće:

  • Mašina za proizvodnju čeličnih abraziva M1 model ZS1
  • Mašina za proizvodnju čeličnih abraziva M1 model ZS2
  • Dodatna oprema

 Niska potrošnja električne energije (15KW)

  Troškovi rezervnih delova ne prelaze više od 10 evra/t

 Jedan radnik radi na 5 - 7 mašina

 Nije potrebno podmazivanje mašine

Saznaj više o našim čeličnim vlaknima

Pregled i primena Vidi proizvode