Ko je Spajic®?

spajiĆ® kompanija

Ojačaj svoju viziju sa spajiĆ preciznošću

Firma Spajić® osnovana je 25. novembra 2002. godine od strane gospodina Zoran Spajić kao rezultat ideja i tridesetogodišnjeg iskustva članova njegove porodice u proizvodnji čeličnih vlakana, čeličnih sačme i mašina za njihovu proizvodnju. Po osnivanju otpočinje razvoj i proizvodnja mašina za čelična vlakna primenom novog koncepta za povećanje produktivnosti i smanjenje troškova proizvodnje, kao i za poboljšanje kvaliteta proizvoda i zaštitu ljudi i životne sredine.

Gde se stručnost susreće sa vizijom

„Naša strast je Vaš uspeh, a naša posvećenost kvalitetu i inovacijama čini nas liderima u industriji sačme i čeličnih vlakana. Dugogodišnje iskustvo i naš stručni tim omogućavaju nam da pružimo vrhunsku uslugu u svakom aspektu našeg poslovanja. Kontinuirano usavršavanje i stalni razvoj garantuju da uvek ostajemo ispred konkurencije, donoseći najnovija rešenja i tehnologije.“

Snaga sunca za čistu budućnost

Kao društveno odgovorna kompanija, svesni smo uticaja koji imamo na životnu sredinu i stoga preduzimamo korake da svoj ekološki otisak svedemo na minimum. Naša tehnologija za proizvodnju čeličnih vlakana i sačme od žice omogućava nam da izgradimo bolju i zdraviju budućnost.

Korišćenjem solarnih panela na krovovima naših objekata, proizvodimo čistu, ekološki prihvatljivu energiju, čime se smanjuje negativan uticaj na životnu sredinu. Upotreba solarnih panela za proizvodnju električne energije predstavlja efikasno i održivo rešenje za smanjenje zavisnosti od fosilnih goriva, čime se smanjuju štetne emisije.

Solarni paneli mogu proizvesti dovoljno energije da zadovolje naše proizvodne potrebe, smanjujući potrošnju fosilnih goriva i povećavajući energetsku nezavisnost.

Пусти видео запис
Scroll to Top